Categories
HOME

As qe nuk u ka shkuar ndonjehere ne mendje qe me kripe mund te pastroni keto 5 gjera

Kripa përdoret kudo në çdo ushqim. Por a e ima.gjin.oni dot, se si do shijonin pjatat pa kripë? Shumë e shë.mtuar dhe ta imagjinosh. Por a e dinit se, për çfarë mund të përdoret tjetër kripa? Për pastrim.

Nëse hekuri juaj është i pistë, merrni një copë hidhni një lugë kripë, fërkoheni mirë dhe do e shihni se si do shkëlqejë.

U bënë pllakat pis sepse ju ra një vezë në tokë? Mos u mërzisni, hidhni pak kripë dhe grumbullojeni me një letër, më pas pastroheni më një leckë të lagur, dhe do shihni që pllakat tuaja do shkëlqejnë dhe nuk do ngelet pas asnjë aromë e ke. qe.

Pas një feste që keni organizuar, lajini të gjitha gotat dhe pjatat me kripë që t’i desifektoni nëse ndonjë bakter është në to dhe kështu ju nuk do infe.kto.heni.

Të bësh një banjë me kripë dhe sodë buke është shumë qetësuese dhe largon energjitë e këq. ija.

Në Japoni kripa konsiderohet si një pastrues i fuq.ishëm,

Leave a Reply

Your email address will not be published.