Categories
HOME

Nuk ka person që është mbi 40 vjec dhe nuk e njeh këtë produkt : Rrit performancën e trurit tuaj dhe u bën juve të ndiheni sikur të ishit

Nëse ju pëlqen ëmbëlsia në orët e vona të natës, atëherë mund të përdorni dhe frutat e thata si diçka të shpejtë dhe funksionale.

Nqs ju i konsumoni shpesh këto fruta si dhe kumbullat e thata ja çfarë ndodh me trupin tuaj:

-Reduktohet rrez. iku i kan. cerit të zorrës së trashë:

Së bashku me idene se çfarë ushqimi kalon në stomakun tuaj duhet të kujdeseni dhe se çfarë ushqimi kalon në zorrën tuaj të trashë.

Frutat e thata jenë shumë të mira sepse ato pastrojnë zorrën e trashë nga bak. teret dhe ndihmojnë sistemin tretës.

–Ju japin energji: Kumbullat e thata përmbajnë sheqernat natyror, glukozën, fruktozën dhe saharozën që do t’ju japin një hov të shpejtë të energjisë kur keni nevojë për të.

Dhe ndryshe pijet energjike, ato përmbajnë komponentë të tjerë të shëndetshme si fibra, kalium, magnez, vitamina dhe antioksidantë.

-Mund të ndiheni më të zgjuar: Kumbullat përmbajnë vitaminë B6 që është vërtetuar se ndihmon për të përmirësuar performancën e trurit duke ndihmuar trupin të prodhojë serotonin dhe norepinefrin.

Serotonin, nga ana tjetër, rregullon gjendjen shpirtërore dhe norepinefrina ndihmon trupin tuaj të përballojë str. esin.

Trajtimi i he morroideve: Kjo është një gjendje e tme. rrshme dhe shpesh shumë e dhi mbshme që për fat të mirë mund të trajtohet dhe madje ndryshohet nëpërmjet një ndryshimi në dietë . Në ndihmë ju vijnë dhe kumbullat e thata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.