Categories
HOME

Konsumohet vetëm 1 herë në ditë dhe i thoni lamtumirë nervit shiatik

Shumë njerëz tentojnë që dhi mbjen ta shërojnë me ndihmën e il’açeve konvencionale, por il’açet e tilla kanë afat jetëshkurtër.

Shumë ekspertë përmendin edhe ushtrime, si dhe pozita të ndryshme të jogës, për të zgjidhur këtë problem.

Shenjat e nervit shiatik janë:

Dhimbja fillon në pjesën e poshtme të shpinës ose nga njëra anë e kofshës, shpërndahet në fundshpinë.

Të dj egura në njërën apo të dy këmbët. Dhi mbja përke qësohet kur uleni.

Ndieni plogështi, vështirësi gjatë lëvizjes së këmbëve ose shputave. Dhi mbje konstante në fundshpinë.

RECETA

Përbërësit:

4 thelpinj të hudhrës,

200 ml qumësht, mjaltë

Përgatitja:

Shtypni thelpinjtë e hudhrës dhe më pas i zieni në pak zjarr. Derisa i zieni, shtoni qumështin dhe prisni disa minuta derisa të vlojnë. Më pas qumështin e hiqni nga zja rri.

Përdorimi:

Këtë përzierje ta konsumoni një herë në ditë dhe shumë shpejt do të vëreni lehtësim nga dhi mbjet. Kjo ndodh, pasi që hudhra përmban efekte të forta kundër inflamacioneve

Leave a Reply

Your email address will not be published.